Onze duo’s

Sunshine Soldiers
Bobby & Joe Sunshine, twee ontwapenende soldaten, houden het moreel onder de mensen hoog. Uitgerust met banjo, mondorgel en een trompetgieter, brengen zij de liedjes van weleer over afscheid, weerzien, liefde en geluk. Met hun humor, romantiek en nostalgie veroveren zij de harten van de dames en de heren.

 


Bobby & Claire

Bobby & Claire zijn reizend country stel. Bobby zingt en speelt op zijn banjo of gitaar. Claire danst, tikt op haar pannetje en zingt voor de mensen met haar prachtige stem. Zij hebben van alles op elkaar aan te merken, zoals dat bij man en vrouw vaak gebeurt. Gelukkig worden zij met raad bijgestaan door de bewoners en blijft liefde de dragende kracht.

Firma Zonneschijn
Sjef en Co Zonneschijn van Firma Zonneschijn komen gezellig bij de mensen het interieur afstoffen. Structureel chaotisch zijn zij altijd wel wat kwijt en vinden zichzelf dan weer terug in een nostalgisch deuntje van toen. Niets maakt hen vrolijker dan samen met de mensen te zingen…..

 

Klaartje en Gé van de PTT
Gé en Klaartje werken allebei bij de PTT. Terwijl Gé buiten de brieven rond brengt, droomt Klaartje in de typekamer voor zicht uit. Gelukkig mag ze soms mee met Gé om brieven te bezorgen. Liefdesbrieven, gelukstelegrammen, weemoedige schrijfsels…. alle post wordt zingend bezorgd door het stel.